Helmond Stagedagen eind 2018 en voorjaar 2019: meld u aan

Het enthousiasmeren van jonge mensen voor het Helmondse bedrijfsleven kan niet vroeg genoeg beginnen, vinden wij. Hopelijk vindt u als ondernemer dat ook en wilt u deelnemen aan Helmond Stagestad. Misschien heeft u al wel eens van ons gehoord. Gezien de vraag en krapte op de arbeidsmarkt én de succesvolle vorige editie, hebben we besloten om Helmond Stagestad voor komend schooljaar uit te breiden. En daarvoor zoeken we bedrijven in allerlei sectoren die enkele dagen hun deuren willen openzetten voor groepjes jeugdige toppers in de leeftijd van 13 tot 16 jaar. Zodat ze kennis kunnen maken met uw bedrijf en kunnen aftasten of uw sector misschien iets is voor hun vervolgopleiding en/of baan. Hieronder vindt u alvast het Stagestad-programma op hoofdlijnen. Wellicht voelt u zich aangesproken door een van de onderdelen. Dat zou mooi zijn.

 

Bedrijven in Techniek en Bouw: stagedagen leerlingen Vakcollege

  • In november 2018 willen we vierdejaars-leerlingen van het Vakcollege Helmond stages aanbieden bij bedrijven in de Techniek en Bouw.
  • Ook voor eind november 2018 zoeken we nog enkele bedrijven die tweedejaars-leerlingen stage willen laten lopen.
  • Voor april 2019 zoeken 25 bedrijven voor stageplekken voor  3de jaars leerlingen van het Vakcollege Helmond.

U kunt kiezen voor een van deze groepen maar meerdere groepen kan natuurlijk ook.

 

Bedrijven in alle sectoren: stagedagen leerlingen JvB, Knip en Carolus

  • In februari 2019 willen we de VMBO-T-3-leerlingen van Jan van Brabant-College stage lopen.
  • Maart 2019 (week 11) zijn weer de vertrouwde stages van Carolus Borromeus en Dr. Knippenberg-College voor VMBO-T-3-leerlingen.

 

Hopelijk doet u dit schooljaar mee. Stuur uw aanmelding dan naar: helmondstagestad@senzer.nl. Nadere informatie volgt dan snel. Bij voorbaat dank.